Let op!

  1. Ruskus Recycling is op zaterdag ook open voor u! Openingstijden van 9.00u tot 13.00u.
  2. Wij zijn op de volgende dagen en/of periode(s) gesloten.
    • 12 oktober
    • 19 oktober
  3. Gewijzigde openingstijden.
    • N.V.T.
  • Home
  • Privacyverklaring

Privacyverklaring

Privacy Beleid

Ruskus Recycling respecteert en beschermt de privacy van alle bezoekers van de website Ruskus Recycling.eu (hierna genoemd website). Ruskus Recycling gebruikt alle persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de doeleinden, zoals die in dit Privacy Beleid zijn omschreven. De rechtsverhouding tussen u en Ruskus Recycling wordt beheerst door Nederlands recht en de verwerking van persoonsgegevens geschiedt dan ook in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy, met name de Wet bescherming persoonsgegevens.

De website

De website waarop bezoekers contactgegevens achterlaten.

Welke gegevens worden door Ruskus Recycling verwerkt?

Op het moment dat een bezoeker contact zoekt met Ruskus Recycling, worden persoonsgegevens als Naam, E-mailadres en telefoonnummer gevraagd. Deze gegevens worden gebruikt door Ruskus Recycling om contact op te nemen met de bezoeker.

Aan wie worden uw gegevens verder verstrekt?

Ruskus Recycling zal uw gegevens niet aan derden verstrekken zonder uw voorafgaande toestemming, tenzij zij daartoe gehouden is op grond van een wettelijke bepaling.

Ruskus Recycling behoudt zich het recht uw gegevens, inclusief het hier beschreven Privacy Beleid, te verstrekken bij een eventuele verkoop van de eigendomsrechten van de (een deel van de) website. In zo’n situatie zal Ruskus Recycling haar uiterste best doen om je hiervan op de hoogte te stellen. Dit zou kunnen gebeuren door middel van email, een bericht op de website of een advertentie in een van de landelijke dagbladen.

Wat zijn Cookies en hoe maakt Ruskus Recycling daar gebruik van?

Een cookie is een klein tekstbestandje dat wordt geplaatst op uw harde schijf door het systeem van de website die u bezoekt. Een cookie bevat informatie over uw bezoek aan de website. Een cookie kan alleen herkend worden door de server waar u het van hebt gekregen. Een cookie laat de website zien dat je bent teruggekeerd naar een bepaalde pagina en helpt de website uw gedrag en voorkeuren na te gaan. Met deze informatie kan Ruskus Recycling haar website en diensten afstemmen op uw wensen. Cookies worden ook gebruikt om wachtwoorden en gebruikersnamen te onthouden.

Om het recht van privacy van de gebruikers te beschermen, zal alle informatie die door middel van cookies wordt verzameld, algemeen en anoniem zijn. Het is niet mogelijk om aan de hand van deze informatie een gebruiker te identificeren.

Er wordt op onze website voor eigen gebruik gemaakt van functionele cookies, om de werking van de website te optimaliseren.

Je hebt de mogelijkheid uw browser in te stellen zodat cookies worden geweigerd. Het zou echter kunnen zijn dat dit het functioneren van de website beïnvloed.

Hoe ver reikt de verantwoordelijkheid van Ruskus Recycling?

Daar waar de website links naar websites van derden vermeld, is Ruskus Recycling niet verantwoordelijk voor de naleving van de privacywetgeving door deze derden.

Hoe beschermt Ruskus Recycling uw gegevens?

Ruskus Recycling zorgt voor adequate technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Welke rechten heeft u?

Je hebt het recht Ruskus Recycling te vragen welke persoonsgegevens zij van u verwerkt. Ruskus Recycling zal op dit verzoek schriftelijk reageren. Vervolgens kun je Ruskus Recycling verzoeken deze gegevens aan te vullen, te verbeteren, te verwijderen of af te schermen, waarbij je in uw verzoek dient aan te geven welke wijzigingen u wenst. Ook op dit verzoek zal Ruskus Recycling schriftelijk reageren.

Kan het Privacy beleid van Ruskus Recycling worden gewijzigd?

Indien Ruskus Recycling besluit haar Privacy Beleid te wijzigen, dan worden deze wijzigingen direct opgenomen in dit Privacy Beleid.

Wat als u toch nog vragen heeft?

Indien u vragen heeft over het privacy beleid van Ruskus Recycling dan kunt u deze stellen via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door gebruik te maken van ons contactformulier.